DRUGO PRETKOLO KONFERENCIJSKE LIGE

Trener Rijeke: Ponosan sam na svoje igrače, skidam im kapu

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

RIJEKA je u uzvratnom susretu drugog pretkola Konferencijske lige na gostovanju u Stockholmu od švedskog Djurgardena izgubila 2:0. Rijeka je u prvoj utakmici na Rujevici izgubila 2:1 te je ovim porazom završila svoje europske nastupe za ovu sezonu. Nakon utakmice se trener Rijeke Dragan Tadić oglasio na konferenciji za medije.

"Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, baš kako smo se dogovorili. No nedostajao je taj gol koji bi nas, vjerujem, odveo dalje. U prvih pola sata bili smo dobri u posjedu i u fazi obrane. U nastavku smo željeli izaći još jače, takav je bio dogovor. Nažalost, dobili smo gol iz prekida, što nas je presjeklo, a njima dalo krila", rekao je Tadić.

"Pokušali smo s izmjenama, ali bilo se teško vratiti. Drugi je pogodak prelomio susret. Nije bilo lako, nismo to ni očekivali jer Djurgarden je u velikoj formi. Vjerujem da bi to bila drugačija utakmica da je iza nas 15 utakmica. Ponosan sam na svoje igrače, skidam im kapu, bez obzira na poraz. Sada se moramo što prije oporaviti za Goricu i osvojiti tri boda", zaključio je Tadić.