Trener Rudeša: Ne znam što bi pomoglo protiv ovakvog Dinama

Foto: Igor Soban/PIXSELL

DINAMO je u 9. kolu SuperSport HNL-a na Kranjčevićevoj razbio Rudeš 5:1. Fantastičnu utakmicu odigrali su Josip Drmić, koji je zabio hat-trick, te Gabriel Vidović koji je zabio golčinu i upisao dvije asistencije. U strijelce se upisao i Mahir Emreli. Jedini strijelac za Rudeš bio je Mašala u 83. minuti.

"Još jedan poraz u nizu iako je to Dinamo. Jedina pozitivna stvar je što smo konačno zabili gol, ali nam to sad puno ne znači. U prvom poluvremenu smo od tri udarca primili dva gola, ali to opet ide na Dinamovu kvalitetu, a kad je pao treći gol, utakmica se otvorila i onda je bilo gotovo. Nije Dinamo imao previše šansi, ali tu su gdje jesu jer iz pet, šest šansi zabiju isto toliko golova i zato su oni tu gdje jesu, a mi smo tu gdje jesmo.

Ne znam što bi pomoglo na Dinamovu tehniku i taktiku. Puno jače ekipe od nas imaju problema s njima, to je nevjerojatna kvaliteta. Nećemo se puno trošiti na analizu ovih utakmica. U srijedu imamo kup u Zmijavcima. Nadamo se prolasku, ali bit će teško. Treba nam jedna pobjeda da uhvatimo kontakt s ovima ispred nas, jedna pobjeda bi nam puno značila", rekao je trener Rudeša Toni Golem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.