TRANSFERI

Trener Uniteda: Htio sam srpskog napadača. Uprava me odbila

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER UNITED igra vrlo slabu sezonu. Plasman u Ligu prvaka djeluje kao nemoguća misija, a ozbiljno visi i plasman u Europa ligu. Njemački stručnjak Ralf Rangnick nije odradio dobar mandat na poziciji privremenog trenera. Zbog toga su Crveni vragovi odlučili angažirati Erika ten Haga, dok će Rangnick postati šef sportske politike.

U razgovoru za otočke medije, Rangnick je naglasio kako je od uprave još proteklog ljeta tražio pojačanja jer je bio svjestan kako neće izgurati sezonu na zadovoljavajući način s trenutnim kadrom. Htio je od njih jednu od trojice napadača, d kojih su dva završila u redovima najvećih rivala.

"Uprava mi je rekla da neće dovesti igrača jer na tržištu nema igrača koji bi nam pomogao. Predložio sam Vlahovića, Alvareza i Diaza, rekao sam da pokušamo dovesti barem na posudbu jednog, ali odgovor je ponovo bio 'ne'.

"Tako je Vlahović onda otišao u Juventus, a Diaz u Liverpool, dok je Manchester City sve dogovorio s Alvarezom. Žao mi je, sad se pokazalo kako bi nam ti igrači mogli pomoći. Mislim da smo morali barem pokušati", zaključio je.