HNL

Trener Varaždina nakon pobjede protiv Gorice nahvalio igrača koji je došao u utorak

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NOGOMETAŠI Varaždina su u 19. kolu Prve HNL na domaćem terenu svladali Goricu rezultatom 2:1.

Bila je to druga pobjeda Varaždina u nastavku sezone nakon što je u prvom kolu nastavka, također s 2:1, u Varaždinu stradala Rijeka. Golove za domaći sastav su protiv Gorice postigli Obregon u 76. i Gabrijel Boban u 89. minuti, dok je goste u vodstvo doveo Kristijan Lovrić u 21. minuti.

Domaćinu je pobjedu donio igrač koji je u klub stigao u utorak

"Nama je svaki bod bitan. Imali smo i mi situacija u prvom dijelu, no nismo uspjeli nešto više napraviti. Kao da smo čekali onaj nedosuđeni penal koji nas je razbudio", rekao je trener Varaždina Zoran Kastel.

U 73. minuti je sudac Damir Batinić pokazao na bijelu točku nakon kontakta Doke i Obregona, ali je svoju odluku ubrzo povukao. Obregon je u sljedećoj akciji zabio, a pobjedu je domaćinu donio Gabrijel Boban.

"On je s nama samo dva dana i moram mu se zahvaliti. Zadnju utakmicu odigrao je u kolovozu. Riječ je o igraču koji ima karakter i zna se što on može, pa će nam biti veliko pojačanje u nastavku sezone", mišljenja je Kastel.

Varaždincima je svaka utakmica ogroman pritisak

U sljedećem kolu Varaždin gostuje kod Šibenika koji je u srijedu remizirao na gostovanju kod Rijeke. Prije toga su Šibenčani slavili na gostovanjima kod Lokomotive i Dinama.

"Svaka utakmica nam je ogroman pritisak. Taj pritisak je ostavio traga i u prvom dijelu protiv Gorice. Sad smo se emotivno ispraznili. Moramo se napuniti i u Šibenik ići pobijediti", zaključio je trener Varaždina.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.