Trezeguet potpisao za Bani Yas, Ruiz novo pojačanje Valencije, Lugano u PSG-u



BIVŠI francuski nogometni reprezentativac David Trezeguet (33) obavio je liječnički pregled i potpisao je jednogodišnji ugovor s klubom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Bani Yasom.

Bivši igrač Monaca i Juventusa u UAE odlazi nakon jedne sezone provedene u španjolskom Alicanteu, a vjeruje se da će godišnje inkasirati 1.7 milijuna eura plus bonuse.Bani Yas prošlu je sezonu okončao kao viceprvak u prvenstvu UAE-a i kvalificirao se za Azijsku Ligu prvaka.

"Drago mi je što ću zaigrati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Dobro sam proanalizirao ponude koje sam dobio. Pokušao sam se informirati više o ovdašnjem prvenstvu i rezultati su bili ohrabrujući", rekao je Trezeguet, koji je dresu francuske reprezentacije odigrao 71 utakmicu i zabio 34 gola.

Ruiz novo pojačanje Valencije


Španjolski 22-godišnji stoper Victor Ruiz potpisao je petogodišnji ugovor za Valenciju u čije redove dolazi iz Napolija.

Riječ je o igraču koji je ovog ljeta pomogao mladoj španjolskoj reprezentaciji da dođe do naslova na Europskom U21 prvenstvu, a financijski detalji njegovog transfer zasad nisu poznati.Valencia će za španjolskog stopera biti treći različiti klub u karijeri nakon Espanyola i Napolija.

"Ruiz je igrač najviše europske razine. Ima sjajnu tehniku, pozicionalno je čvrst i snažan. Bit će vrijedno pojačanje naše momčadi. Pred njim je velika budućnost i ponosni smo što ga imamo ovdje", rekao je tehnički sekretar Valencije Braulio Vazquez.

Hleb mijenja Diega u Wolfsburgu, Brazilac još bliže Atleticu


Bjeloruski vezni nogometaš Aleksandr Hleb (30) u pregovorima je s trenerom Wolfsburga Felixom Magathom, piše njemački dnevnik Bild.

Bundesligašu nasušno treba kreativnost u veznom redu nakon što je Magath otpisao Brazilca Diega. Bjelorus, nekad izvanredan igrač Stuttgarta i Arsenala, i dalje je ugovorno vezan za Barcelonu. Aktualni europski prvak, s kojim ga veže ugovor do ljeta iduće godine, traži za njega 1.5 milijuna eura. Prošle je dvije sezone Bjelorus odradio na posudbama u Stuttgartu i Birmingham Cityju.

Lokalni dnevnik WAZ piše da u madridskom Atleticu i dalje nastoje realizirati transfer Brazilca Diega u klub iz glavnoga španjolskog grada. Potvrdio je to svojom izjavom direktor kluba Javier Clemente. "Ponudili smo Wolfsburgu koliko smo mogli. Željeli bismo posuditi Diega", otkrio je nekadašnji španjolski izbornik.

Lugano u PSG-u


Urugvajski nogometni reprezentativac Diego Lugano (30) novo je pojačanje PSG-a. U redove pariškog kluba dolazi iz Fenerbahçea, a potpisao je trogodišnji ugovor.

PSG je potvrdio transfer, iako nije iznio financijske uvjete istoga. Ipak, lokalni mediji nagađaju da je klub s Parka prinčeva platio odštetu u visini od tri milijuna eura.

PSG je prethodno transferu Lugana ovog ljeta na dovođenje pojačanja potrošio 82 milijuna eura, uključujući za francuske prilike rekordnu visinu odštete (42 milijuna eura) za kupnju Argentinca Javiera Pastorea iz Palerma.

Lugano je ljetos sudjelovao u osvajanju Copa Americe s urugvajskom reprezentacijom i zabio je dosad pet golova u 63 nastupa. U PSG dolazi nakon pet sezona provedenih u Fenerbahçeu, a prethodno je branio boje Nacionala, Palaza Colonije i Sao Paula.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.