Tri brončana reprezentativca dočekana u Osijeku

Foto: Davor Javorović/PIXSELL

DVA DANA nakon povratka brončanih hrvatskih reprezentativaca organiziran je doček u Osijeku za Domagoja Vidu, Bornu Barišića i Ivicu Ivušića. I dok Vida i Barišić potječu s osječkog područja (Donji Miholjac i Čepin), Ivušić je rođen u Rijeci, no već četiri godine brani za Osijek. Na dočeku su bili i kuhar reprezentacije Tomica Đukić te ekonom Goran Vincek, također Osječani.

 

Ivušić: Nisam rođeni Osječanin, ali vi ste napravili da se tako osjećam

Prvi je mikrofon dobio Ivušić. "Zahvalio bih svima što ste došli u ovakvom broju. Ponosan sam što sam bio dio svega ovoga, zahvalio bih NK Osijeku, suigračima i trenerima. Bez njih ne bih stajao ovdje ispred vas. Najveće hvala ide vama jer iako nisam rođeni Osječanin, vi ste napravili da se tako osjećam", rekao je.

Barišić: Nadam se da ćemo donijeti i zlatnu medalju

"Hvala vam na podršci. Pitali ste me kako smo izdržali, vi ste bili naša najveća motivacija. Srce nam je kucalo za vas jer znali smo koliko ste uživali što smo vam donijeli ovu radost", poručio je Barišić pa dodao:

"Nas trojica, skupa s Vincekom i Tomicom, smo presretni što smo donijeli medalju u naš Osijek te učinili Slavonce sretnima i ponosnima. I u budućnosti ćemo vam nastojati donositi medalje, a jednog dana, ako Bog da, i onu dugoočekivanu zlatnu medalju."

Vida: Bez vas ne bismo bili treći na svijetu

"Hvala vam za ove prekrasne dane jer bez vas sigurno ne bismo bili treći na svijetu. Osjetili smo vašu ljubav u Kataru. Bilo je sjajno iskustvo. Ne znam što bih više izdvojio, Rusiju ili Katar. U Rusiji je bila bolja medalja, ali i ovo je prekrasno. Nadam se da ćemo donijeti i zlato", izjavio je Vida.