Trojica velikana hrvatskog rukometa završila karijere

Dalibor Urukalović/Pixsell

RUKOMETAŠI PPD Zagreba, koji su ranije osigurali naslov prvaka, u zadnjem kolu Lige za prvaka slavili su u derbiju protiv Nexea 34:27 (18:15), a susret je obilježio oproštaj trojice igrača PPD-a.

Karijeru su završili bivši hrvatski reprezentativci Igor Vori te braća Josip i Tonči Valčić. 

"Čudan je osjećaj. Mogao bih sada dva dana pričati o svemu što sam prošao u karijeri, ali na koncu imam samo potrebu reći jedno velika hvala svima. Obitelji koja me trpjela i podržavala sve ove godine, navijačima čija mi je podrška uvijek puno značila. Za sada doviđenja i vidimo se u nekoj drugoj priči", poručio je za kraj 37-godišnji Vori koji je s hrvatskom reprezentacijom bio svjetski i olimpijski prvak.

39-godišnji Tončić Valčić poručio je da je ponosan što je karijeru završio u društvu brata i Vorija, a oproštaj je posebno emotivno doživio pet godina mlađi Josip Valčić.

"Dosta je teško bilo zadnja dva dana, jako emotivno sam sve ovo proživio. Sinoć nisam mogao ni oka sklopiti, a i danas cijeli dan sam nekako sjetan. Ipak, sretan sam što sam završio karijeru u redovima hrvatskog prvaka PPD Zagreba i sretan sam jer smo zaključili sezonu na pravi način. Sada kreće drugi dio moje rukometne priče i mogu samo obećati da ću i u kancelarijama davati svoj maksimum kao što sam to uvijek nastojao činiti na parketu."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.