Premiership

Tuchel: Kante nije ozlijeđen. Izašao je na vrijeme

Foto: EPA

TRENER Chelseaja Thomas Tuchel izjavio je da se N'Golo Kante nije ozlijedio u pobjedi nad Leicester Cityjem (2:1) iako je u prvom poluvremenu napustio teren.

Chelsea je golovima Rudigera i Jorginha stigao na korak od direktnog plasmana u Ligu prvaka naredne sezone, a ovo natjecanje može osigurati i ako ove sezone u finalu pobijedi Manchester City.

Kante u 32. minuti napustio teren

Kante je u 32. minuti napustio teren, a zamijenio ga je hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić. 

Rana izmjena francuskog veznjaka zabrinula je navijače Chelseaja i Francuske, ali Tuchel je nakon utakmice izjavio da se ne radi o ozljedi, nego da je Kante predosjetio da bi se mogao ozlijediti i da je zbog toga izašao.

"Osjetio je da bi se mogao ozlijediti"

"N'Golo nije ozlijeđen. Rekao mi je da želi izaći prije nego što se ozlijedi, a ja sam ga razumio na francuskom jeziku. Osjetio je ložu i bio je zabrinut da se ne ozlijedi ako nastavi igrati", kazao je Tuchel.

Kante je neizostavni član Chelseaja, koji će 29. svibnja igrati finale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a ujedno je i jedan od najvažnijih igrača Francuske, koja će na predstojećem Euru igrati u skupini F protiv Njemačke, Portugala i Mađarske.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.