Tudor: Ne možemo pobijediti u svakoj utakmici. Pa imali bismo 120 bodova

Screenshot: Twitter

MARSEILLE je u 22. kolu Ligue 1 izgubio na Velodromeu od Nice 3:1 i dopustio konkurentima da mu se potpuno približe u borbi za Ligu prvaka. Momčad Igora Tudora tako je prekinula sjajan niz od devet utakmica bez poraza u svim natjecanjima i za vodećim PSG-om zaostaje osam bodova.

Gosti su bili puno bolji, osobito u drugom poluvremenu, a utakmicu su riješili u par minuta prije odmora. Poveli su u 38. nakon što je Diop odbijenu loptu golmana nakon udarca glavom pospremio u gol za 1:0, a šest minuta kasnije na gotovo isti način zabio je Laborde koji je također zabio nakon što je Lopez obranio udarac drugog igrača.

Marseille se vratio u igru u 60. kad je Alexis Sanchez sjajnom povratnom loptom našao Malinovskog, a on zakucao loptu pod gredu za 1:2. Mogao je Marseille nešto kasnije do izjednačenja, ali je Alexis Sanchez u velikoj prilici pucao pokraj gola. Konačnih 1:3 postavio je Brahimi pet minuta prije kraja.

Tudor pozvao igrače da zaborave ovaj poraz

Utakmicu je na konferenciji za medije komentirao trener Marseillea Igor Tudor. Pojasnio je zašto misli da njegova momčad nije zaslužila ovako uvjerljivo izgubiti, a onda je i pohvalio Vitinhu, najskupljeg igrača u povijesti kluba kojem je jučer dao šansu.

"Šanse koje su nam stvorili su normalne šanse koje se događaju kad ekipa igra stilom kakvim mi igramo. Ipak, nismo zaslužili iz njih primiti čak tri gola. U napadačkoj fazi smo stvorili više dobrih prilika nego što smo zabili golova - samo jedan. Moramo zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se idućoj", rekao je Tudor nakon utakmice pa dodao:

"Znamo da ne možemo pobijediti u svakoj utakmici jer bismo inače prvenstvo završili sa 120 bodova. Vitinha? Opravdao je šansu koju je dobio. Odigrao je dobru utakmicu, ušli smo u niz utakmica kad Sanchez ne može svaku utakmicu igrati 90 minuta i Vitinha ga je dobro zamijenio."