TRANSFERI

Tudorovog šefa naživciralo pitanje o Ronaldu: Trudimo se raditi u miru

Foto: EPA

PREDSJEDNIKA Marseillea Pabla Longoriju na konferenciji za medije prije utakmice šestog kola francuskog prvenstva protiv Auxerrea naživciralo je pitanje o Cristianu Ronaldu. Novinari su prvog čovjeka francuskog doprvaka i šefa trenera Igora Tudora pitali o glasinama o dolasku Ronalda.

"Naživciralo me na dan ždrijeba Lige prvaka. Trudimo se u miru raditi ozbiljan posao, igramo Ligu prvaka. Od prvog dana govorim o ekonomskim i sportskim rezultatima, pokušavamo napredovati i želimo postići da igrači imaju malu razliku u plaćama", rekao je Longoria pa dodao: "Možemo pričati 50 tisuća puta, ali jedna glasina sve obriše i to mi smeta." Podsjetimo, Ronalda se tijekom ljeta povezivalo s brojnim klubovima jer je njegov agent Jorge Mendes tražio momčad s kojom bi Portugalac igrao Ligu prvaka. 

"Živimo u svijetu društvenih mreža koje su uvijek u potrazi za senzacijom. Imamo sredstva kakva imamo. Tražiti da Ronaldo dođe u Marseille isto je kao tražiti da kod nas dođu Kevin De Bruyne, Darwin Nunez ili Erling Haaland. Snovi su lijepi, ali moramo biti realni", rekao je tada Longoria.