Turci: Oršić je na prodaju za 4 milijuna eura. Evo koliko Bjelica nudi

Foto: Filip Kos/PIXSELL

TURSKI mediji pišu da je Mislav Oršić (30) pristao prijeći iz Southamptona u Trabzonspor. Navode i da ga je engleski klub voljan pustiti te uz koju cijenu. 

"Trabzonov trener Nenad Bjelica želi barem četiri nova igrača pred iduću sezonu, ali prva želja mu je Mislav Oršić. Njih dvojica su sjajno surađivali u Dinamu, nakon čega je krilni napadač zapeo u Southamptonu. Englezi su ga voljni prodati samo pola godine nakon što su ga kupili od Dinama. Za Oršića traže 4 milijuna eura, ali Trabzon nudi tek 2.5 milijuna eura. U klubu se nadaju da će u pregovorima uspjeti uvjeriti Engleze da smanje cijenu kako bi ispunili glavnu želju svog trenera", pišu Turci te dodaju da je Bjelica "jako uključen u posao dovođenja niza novih igrača".

Oršić je nakon sjajnih igara za Dinamo, posebno protiv engleskih klubova u eurokupovima, u zimskom prijelaznom roku prešao u Southampton. Englezi su ga doveli uz odštetu od 6 milijuna eura i s velikim očekivanjima. No, završilo je obostranim debaklom. Oršić je u pola godine odigrao tek pet utakmica, a u prvenstvu samo šest minuta. Southampton je ispao iz Premiershipa.