TRANSFERI

Tuttosport: Boban s 90 milijuna eura pokreće revoluciju u Milanu

Foto: Getty Images

JEDINI napadač Milana koji je siguran da će sljedeću sezonu dočekati kao igrač Rossonera je Krzysztof Piatek, koji je prošle sezone stigao iz Genoe, a svi drugi su na prodaju.

U prvom redu misli se na Patricka Cutronea, za kojeg je ozbiljan interes pokazao Wolverhampton i izvjesno je da će do kraja ovog prijelaznog roka biti postignut dogovor. Wolvesi su za mladog napadača ponudili 18 milijuna eura, a Four Four Two piše da će Milan tu ponudu prihvatiti i prodati Talijana u Premiership.

Na prodaju su još Suso, kojeg želi Roma i spremna ga je platiti oko 40 milijuna eura, te Fabio Borini i Samu Castillejo za koje kupaca još nema, ali bilo je ponuda iz Kine o kojima će Milan možda razmisliti u nedostatku boljih opcija. 

Posebna priča je Andre Silva, Portugalac koji je nedavno sve dogovorio s Monacom, ali je onda došlo do razilaženja po pitanju plaće i transfer je propao. Milan je od njega trebao zaraditi 30 milijuna eura pa se još nada da će Silvini zastupnici pronaći dogovor s Monacom i odraditi transfer. 

Planiraju se dolasci

Naravno, kad neki klub toliko prodaje, onda je jasno da će biti i dolazaka. Tuttosport piše kako Boban i Maldini pripremaju revoluciju u napadu Milana, a želje su im Rafael Leao iz Lillea i Angel Correa iz Atletico Madrida. 

Prema pisanju talijanskih medija, Milan je već neko vrijeme u pregovorima s agentom Angela Corree i s te strane transfer je praktički dogovoren. Uz ugovor do 2024. godine i godišnju plaću od 3,5 milijuna eura, što je milijun eura više nego što ofenzivac iz Rosarija prima Atleticu, odšteta bi trebala iznositi oko 40 milijuna eura uz 10 dodatnih milijuna kroz bonuse. 

Druga želja je Rafael Leao iz Lillea koji je u pregovorima s Romom, Valencijom i Napolijem, ali Milan je spreman ponuditi 40 milijuna eura za nogometaša za kojeg Lille traži 30 kako bi otjerao druge udvarače. Nije poznato koliku plaću bi Leao dobio u Milanu, ali očekuje se da će se dogovoriti za oko 2 milijuna eura godišnje. 

Sažetak svega bila bi prodaja trojice napadača od kojih bi se financiralo dovođenje ove dvojice napadača za 90 milijuna eura s ciljem osvježavanja napada prije nove sezone. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.