Feyenoord - Dinamo 0:2

U Feyenoordu bijesni na suca i Dinamove igrače

Foto: Igor Soban/Pixsell

U FEYENOORDU su za poraz od Dinama u petom kolu Europa lige (0:2) optužili suca. Hrvatski prvak, koji je ovom pobjedom osvojio skupinu, prvi gol je zabio iz jedanaesterca, a drugi iz situacije u kojoj su domaći smatrali da je trebao biti dosuđeno zaleđe. 

"Suđenje u Europa ligi nije baš na visokoj razini", poručio je Steven Berghuis, kapetan nizozemskog velikana koji je ljutit i na Dinamove igrače.

"Taj jedanaesterac pred kraj prvog dijela... Dinamo je također napravio pametan posao, bili su dosta teatralni u duelima. Znali smo kakva će utakmica biti. Imamo momčad koja može pobijediti ovakvog suparnika, ali nismo odigrali dovoljno dobro."

Posebno bijesan na glavnog suca Engleza Chrisa Kavanagha bio je trener Dick Advocaat zbog drugog gola. Tada je Luka Ivanušec nakon udarca Lovre Majera bio u zaleđu, ali nije ometao ni vratara ni suparničke nogometaše.

"Bio je to jako iritantan čovjek koji je donio nekoliko odluka na našu štetu. Sudi na ovoj razini, a ništa ne razumije. Čovjek potpuno drugačije sudi u Engleskoj i u Europi. Kod drugog gola dvojica su iza lopte. Ako to ne vidiš, dok pomoćni sudac pokazuje zaleđe, onda nije dobro. Bolje da ne pričam previše..."

Feyenoord ima još jednu priliku za prolazak dalje, pobjeda u zadnjem kolu na gostovanju kod Wolfsbergera vodi ga u nokaut-fazu.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.