Esport

U Guinnessovu knjigu rekorda sada možete ući igrajući PES 2020

Screenshot: eFootball PES 2020

GUINNESS World Records je u suradnji s Konamijem za eFootball PES 2020 uveo čak tri nove kategorije za svjetske rekorde. Evo u kojim izazovima trebate biti najbolji ako želite vidjeti svoje ime u prestižnoj knjizi svjetskih rekorda.

Prve dvije kategorije su za pobjedu s najvećom razlikom, jedna za samostalnu igru, a druga za dvojicu igrača. U obje kategorije igra se protiv računala s postavkom težine na Legend. Računalo mora igrati s istim klubom kao igrači, pa ako odaberete PSG ili Real Madrid, igrat ćete protiv PSG-a ili Real Madrida. 

Posljednja kategorija je ona za najbržeg strijelca u povijesti igre. Uvjet je da igrač kontrolira momčad sa samo tri igrača, dok računalo kontrolira kompletnu momčad od 11 igrača na težini Super Star. Cilj je postići pet pogodaka u što kraćem periodu. Sudeći prema našem iskustvu s PES-om, bit će zanimljivo vidjeti kako će igrači odgovoriti na ove izazove. 

Prijaviti se mogu svi igrači, ali potrebno se registrirati na stranicu Guinness World Records te ispuniti kratak upitnik. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.