BOKS

U Hrvatskoj neće biti prijenosa boksačkog spektakla između Joshue i Puleva

Foto: Getty Images

VEČERAS od 22 sata na rasporedu je boksački meč Anthonyja Joshue i Kubrata Puleva koji će se održati u SSE Areni u Londonu pred samo tisuću gledatelja.

A kako se zasad čini, pred hrvatskim TV ekranima neće biti ni toliko gledatelja jer nitko nije uspio otkupiti prava za prijenos ovog boksačko spektakla.

Prava na prijenos ima britanski Sky Sports koji hrvatskim TV kućama nije ponudio ni opciju otkupa prijenosa pa će hrvatski ljubitelji boksa ostati zakinuti za ovu poslasticu. 

Tenzije na sučeljavanju

Jučer je održano sučeljavanje uoči boksačkog spektakla u Londonu između Anthonyja Joshue (31) i Kubrata Puleva (39). Na sučeljavanju su tenzije bile jako visoke.

Bugarski boksač uspio je poigrati se sa Joshuinim živcima, ali sve je ostalo samo na verbalnom obračunu i provokacijama nakon kojih su ih zaštitari razdvojili.

Joshua lakši nego inače

Joshua će protiv Puleva braniti pojaseve po verzijama IBF, IBO, WBA i WBO, a za Puleva će ovo biti najveći izazov nakon borbe s Vladimirom Kličkom.

Britanac je na vaganju bio lakši nego prije dosadašnjih mečeva pa će tako u ring protiv Puleva ući sa 109.2 kilograma, a Bugarin sa 108.6 kilograma.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.