U Osijeku grafiti: "Hoštopleri i bludnice marš iz grada na Dravi!"

Foto: Index

NAVIJAČI Osijeka nastavljaju iskazivati nezadovoljstvo upravom kluba. Nedavno su diljem grada polijepili naljepnice na kojima se nalaze tri najistaknutija člana uprave. Predsjednik Ferenc Sakalj te članovi Valentina Koprivnjak i Vladimir Čohar nalaze se na sličici na kojoj piše: "Traženi zbog narušavanja ugleda NK Osijeka." Sličice su polijepljene po cijelom gradu, od centra do ostalih kvartova.

A sada su na fasadama napisali grafite protiv spomenutih ljudi. Najnoviji je: "Čohar, Sakalj, Koprivnjak. Hoštopleri i bludnice marš iz grada na Dravi!" Prema našim saznanjima Kohorta, navijačka skupina koja prati Osijek, ograđuje se i od naljepnica i od grafita.

Kohorta dugo prosvjeduje

Kohorta inače više od godinu dana prosvjeduje protiv vodstva kluba. U listopadu prošle godine je poručila: "Cilj vam nije naslov prvaka!? Pa nije ni žvaka za seljaka!" Navijači Osijeka smatraju da je vodstvo kluba nesposobno, ali i nezainteresirano za obranu interesa NK Osijeka. Situaciju je uvelike popravio dolazak sportskog direktora Josea Bota, no želja Kohorte i dalje je ista - odlazak uprave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.