Vranješa u Partizanu ne žele ni navijači ni bivši igrači: "Jadni ste, svi do jednog"

Foto: EPA

U ZAVRZLAMI oko potencijalnog dolaska nekadašnjeg BiH reprezentativca Ognjena Vranješa u Partizan ovaj put glavnu ulogu igra sam 33-godišnji stoper. Iskoristio je utjecaj društvenih mreža kako bi uzvratio bivšem igraču Partizana Bojanu Ostojiću (39) na njegove prethodne komentare o navodnom dolasku Vranješa iz turskog Hataya u Partizan.

Ostojić je za Nogomaniju izjavio da takvi igrači ne bi smjeli imati pristup klubu da ovisi o njemu "jer jednostavno onaj tko vrijeđa Partizan, bilo da se radi o zaposlenicima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje nositi dres i grb".

Vranješ odgovorio na prozivke

Nekoliko sati kasnije Vranješ je na Instagram Storyju neprimjerenim riječima odgovorio bivšem suigraču, sada članu Teleoptika. "Kako odjednom svi veliki Grobari iskaču, poltroni poput Ostoje", uz rječnik koji ne zaslužuje biti objavljen na portalu, dodavši: "E, moji bivši suigrači, baš ste nešto, svi bez iznimke."

Ne žele ga ni navijači

Nisu samo igrači protiv dolaska Ognjena Vranješa. Takvom potezu usprotivila se i južna tribina na utakmici posljednjeg prvenstvenog kola protiv Voždovca istaknuvši transparent protiv bivšeg igrača Crvene zvezde, a Grobari su i skandirali protiv njega.

Vranješ je bio član Crvene zvezde od 2009. do 2011. godine, a u karijeri je poznat po brojnim incidentima izvan terena, poput tetovaže Republike Srpske na lijevoj ruci i aferi s turbofolk zvijezdom Jelenom Karleušom.