U VELIKOJ SPROVOD KAKAV SE NE PAMTI Tisuće se oprostile od Bruna Bobana

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

U SUBOTNJOJ utakmici Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu domaći igrač Bruno Boban preminuo je u 26. godini života. Srušio se na tlo nekoliko sekundi nakon što ga je lopta pogodila u prsa, a obdukcija je pokazala da je preminuo od srčanog udara.

Oko njega su se okupili najbliži igrači, u igralište je utrčao i klupski liječnik, pokušali su ga reanimirati, na trenutak ga i uspjeli vratiti, ali je ponovno izgubio svijest. Hitna pomoć došla je nakon nekoliko minuta i nakon skoro 40 minuta pokušaja reanimacije elektrošokovima konstatirali su smrt u 16:20 sati.
 
Bruno Boban rođen je u Požegi 12. kolovoza 1992. godine, a prve nogometne korake zajedno s bratom Gabrijelom napravio je u svojoj Velikoj. Zanimljivo, u Marsoniju je stigao nedavno, upravo iz Slavonije protiv koje je i odigrao posljednju utakmicu u životu. Imao je iskustvo igranja u Prvoj HNL-a, gdje je nosio dres Zagreba, kao i njegov brat Gabrijel, koji sada igra u Osijeku.
 
Posljednji ispraćaj Bruna Bobana održao se danas na groblju u Velikoj. Uz igrače, stručne stožere i čelnike Marsonije i Slavonije, na sprovod je došla cijela momčad te stručni stožer i uprava NK Osijek u kojem igra Brunov brat Gabrijel.

Pogreb na mjesnom groblju u Velikoj bio je takav da ga ovaj kraj ne pamti.












Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.