Učenik nadmašio učitelja: "Život nekad piše nevjerojatne scenarije"

Foto: Hina

KOŠARKAŠKI CSKA sedmi put su prvaci Europe nakon što su u finalu Eurolige sa 101:96 pobijedili Fenerbahče.
 
"Život nekad piše scenarije koji su nevjerojatni. Vrlo sam sretan što sam dio tako odlične organizacije kao što je CSKA. Imali smo cilj osvojiti Euroligu te smo ga ispunili. Imali smo igrače kojima je ovo bio prvi Final Four, ali su odlično odreagirali", rekao je grčki trener Dimitris Itoudis i zahvalio se svom mentoru Željku Obradoviću, treneru poražene momčadi.
 
"Ne bih bio ovdje da nema Željka i Panathinaikosa. Znali smo da će biti teško te da će na kraju jedan morati pobijediti. Na kraju je to bio CSKA i moj staff. No Željko je veliki razlog zbog toga s obzirom da bez njega ne bi bilo ni mene. Morao sam mu to reći i zahvaliti od srca."
 
Obradovićeva momčad je u zadnjih 20 sekundi regularnog dijela prokockala dva poena prednosti.
 
"Mislim da smo zaslužili da pobijedimo u regularnom dijelu. Hvala našim navijačima na velikoj potpori. Nadam se da će ova cijela ekipa u idućoj sezoni imati priliku osvojiti Euroligu. Ovo iskustvo nam mora pomoći u budućnosti", rekao je Obradović i čestitao suparniku.
 
"Čestitam CSKA-u na sedmom naslovu prvaka Europe. Čestitke i mom malom bratu Itoudisu na njegovoj prvoj. Uz njega su još dva moja dečka u staffu. Čestitam i njima."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.