Udar na Deschampsa: "Povuci se dok si na vrhu jer igramo loše"

Foto: Getty Images / Guliver Image

NOVE svjetske prvake Francuze u Parizu je dočekalo milijun ljudi nakon druge titule u povijesti, na koju su čekali 20 godina. Većina je oduševljena ekipom Didiera Deschampsa i njegovim radom, ali ima i onih koji su protiv nekadašnjeg kapetana Tricolora. Među njima je uvijek kontroverzni Hatem Ben Arfa iz PSG-a, koji je progovorio ono što većina misli...

"Za Francusku bi pogubno bilo ako bi sakrila svoju igru iza osvojenog naslova u Rusiji. Ne možete pobiti činjenicu da je igra bila jako ružna. Naravno, na kraju je sve to dalo rezultat, ali se ekipa mnogo kockala i živjela je od pogrešaka protivnika. Čekala je i kažnjavala ih, pa taj nogomet nije bio spektakularan, iako jeste efektan. Imajući u vidu kakve igrače imamo trebali smo biti hrabriji, a manje biti poput kameleona. Poznajem većinu tih igrača iz reprezentacije i znam da im se ne dopada ovakav stil. Ne bi se protivili da se to promijeni što prije", poručio je Ben Arfa.

On nije igrao za PSG godinu dana jer su u klubu otkrili da se rugao predsjedniku Nasseru Al-Khelaifiju, inače bi vjerojatno konkurirao za odlazak u Rusiji, a za kraj je imao poruku za Deschampsa...

"Skidam mu kapu. No, da sam na njegovom mjestu povukao bih se dok sam na vrhu, poput Zinedinea Zidanea u Realu. Time bi njegov nasljednik u reprezentaciji iskoristio potencijal momčad i oslobodio mlade nogometaš da uživaju u igri. Baš onako kako to rade Brazilci", zaključio je Ben Arfa. 

Bivši ofenzivac Lyona, Marseillea, Newcastlea, Hulla i Nice do sada je odigrao 15 utakmica za Francusku i zabio je dva gola. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.