UFC

UFC-ov borac: Khabib je pi**ica koja tuče patuljke jer izbjegava mene

Foto: Getty Images/Gulilver Image

COLBY Covington, jedan od najboljih UFC-ovih boraca u welter kategoriji i bivši izazivač, jedan je od rijetkih koji Khabiba u mirovinu nije ispratio s lijepim riječima.

Covington je poznat kao borac s dugim jezikom koji obožava trash talk, a u zadnjem obraćanju nije propustio dotaknuti se neporaženog Dagestanca.

U razgovoru za Submission radio, Covington je rekao: "Jedan veliki američki junak i legenda na koledžu je rekao da samo pi**ice skidaju kilograme za borbu. Ne pričam o Danu Gableu s kojim sam se družio i koji je legenda. Pričam o vašem najdražem borcu. Znate, ako morate skidati kilograme, onda ste pi**ica."

"Zašto takvi traže prednost u težini protiv manjih ljudi i patuljaka? Neka se dođu boriti u kategoriji za prave muškarce", nastavio je Colby pa pokušao detektirati uzrok Khabibovom skidanju kilograma: "Mislim da sam ja taj zbog kojeg se Khabib ne želi boriti u kategoriji do 77 kilograma. Zbog toga Khabib skida tonu kilograma."

"Svi znaju da on prirodno ima oko 86 kilograma. Veći je od mene. Ali ja sam pravi muškarac jer se borim u svojoj kategoriji. Borit ću se protiv bilo koga, bez obzira na razliku u težinu. Khabib traži lakši put, želi tući patuljke."

U borilačkim krugovima se špekulira kako je Khabib skinuo oko osam kilograma u nekoliko zadnjih dana uoči borbe. Index je pisao koliko je ta praksa opasna, a Cro Cop je rekao da je to najveća prevara u MMA-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.