UNITED ODUSTAJE OD PERIŠIĆA Zamjenu su našli u Leipzigu za 50 milijuna eura

Foto: Getty Images/Guliver Image

MANCHESTER United polako gubi strpljenje s milanskim Interom oko Ivana Perišića. Talijani su i dalje neodlučni, malo im odgovara ponuda, malo im ne odgovara i Jose Mourinho je na rubu živaca.

Prema pisanju engleskih medija, dok se Inter nećka oko prodaje hrvatskog reprezentativca, Mourinho mu je zamjenu našao u Leipzigu. Klub s Old Trafforda navodno je spreman Emila Forsberga platiti 50 milijuna eura i tako zadovoljiti Joseove apetite na poziciji lijevog bočnog igrača.

Sjajni 25-godišnji Šveđanin može igrati i lijevo i desno, ali najubojitiji je upravo na Perišićevoj poziciji s koje je prošle sezone u 32 utakmice zabio osam i asistirao čak 22 gola. No, pitanje je hoće li ga Nijemci prodati. Leipzig se pokazao kao jako tvrd orah kad su u pitanju njihovi najbolji igrači. Liverpool nudi brda i doline za Nabyja Keitu, ali Nijemci ne žele ni čuti.

Novac im ionako nije preveliki problem, pa se očekuje da će ih jednako teško biti slomiti oko Forsberga. Iako je United navodno jako zagrizao za Šveđanina, u Manchesteru bi i dalje radije željeli vidjeti Ivana Perišića. No, Inter se sve više igra s njihovim strpljenjem i nije nemoguće da sljedeće sezone umjesto Ivana u crvenom dresu gledamo Emila.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.