UPLAKANI HALILHODŽIĆ VRATIO SE U JAPAN "Došao sam otkriti istinu"

Foto: YouTube (screenshot)

VAHID HALILHODŽIĆ prije dva tjedna smijenjen je s izborničke funkcije japanske reprezentacije. Smjena cijenjenog bosanskohercegovačkog nogometnog stručnjaka uoči predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji iznenadila je svjetsku javnost.
 
>> ŠTO SE DOGAĐA? Vaha napušta Japan dva mjeseca prije Svjetskog prvenstva
>> OTKRIVENO ZAŠTO JE VAHA DOBIO OTKAZ "Bio je iznenađen i ljut"
 
"Bio je iznenađen i ljutit kada sam mu poručio da mora otići. Samo sam mu rekao da otiđe. Ništa više", otkrio je predsjednik Nogometnog saveza Japana Kozo Tashima na izvanrednoj medijskoj konferenciji i istaknuo kako je narušeno ozračje između stručnog stožera i igrača ponajviše utjecalo na otpuštanje Vahida Halilhodžića.
 
Nakon što se cjelokupna situacija donekle primirila, Vahid Halilhodžić vratio se u Japan kako bi otkrio razlog svoje smjene. Svojim je povratkom privukao pozornost japanskih medija.
 
"Uvijek s radošću dolazim u Japan. Sada sam došao otkriti istinu. Više negoli ikada spreman sam boriti se za svoju čast", pred novinarima je izjavio Vahid Halilhodžić čije su riječi dirnule i njegova osobnog prevoditelja.
 
"Bacili su me kao kada neku stvar koja ti ne treba uzmeš i baciš u smeće. Ni sam ne razumijem što se zapravo dogodilo", s emocijama je ustanovio već bivši izbornik japanske izabrane vrste.
 
Vahid Halilhodžić izbornikom je imenovan sredinom ožujka 2015. godine. U trogodišnjem mandatu izborio je nastup na skorašnjoj svjetskoj smotri u Rusiji. U 38 službenih utakmica ubilježio je 21 pobjedu, devet remija i osam poraza uz gol-razliku 84:34.
 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.