Uskok ispituje namještanja i u malonogometnoj ligi?

USKOK navodno sumnja da su se u sezoni 2009./2010. utakmice osim u Prvoj HNL namještale i u Prvoj hrvatskoj malonogometnoj ligi! Prema informacijama Večernjeg lista, u Uskoku su već započeli saslušanja nekih sudionika malonogometne lige.

Na popisu sumnjivih su utakmice Vrgorac - Renault Auto Krešo 3:5, Potpićan - Kijevo 1:3, Osijek - Inero 8:1, Osijek - Mejaši 5:2 i još neke nakon kojih su kladionice, navodno, isplatile poveće svote novca.+

"O ispitivanjima o namještanju ne znam ništa, iako sam, kad je pokrenuta akcija Offside, načuo da su pod sumnjom i neke utakmice malonogometnoga natjecanja. No, nitko od malonogometaša nije priveden. Ako Uskok doista istražuje i ako se nešto dokaže, neka se sudionike sankcionira. Mene, kao predsjednika Udruge, Uskok nije obavijestio ni o kakvim istražnim radnjama", kaže predsjednik Udruge klubova PHMNL-a Ivo Zoković.

Zoković je, inače, i ranije sumnjao da se namještaju utakmice u malonogometnoj ligi i to u sezoni 2008./2009. Tada je svoje sumnje iznio disciplinskim tijelima HNS-a, no odbačene su zbog nedostatka dokaza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.