UZNEMIRUJUĆA SNIMKA Stravičan lom noge zvijezde Bostona u debiju za Celticse

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRELAZAK Gordona Haywarda iz Utah u Boston u transferu vrijednom 128 milijuna dolara trebao je značiti prekretnicu za igrača i za najtrofejniju NBA franšizu. S njim u momčadi Boston je planirao biti najbolji na Istoku, a cilj mu je bio i osvajanje lige. Međutim, odmah na početku prve utakmice nove sezone desio se strašan šok za Celticse.
 

Već u šestoj minuti utakmice Hayward je doživio težak prijelom noge. Zvijezda Celticsa krenula je na alley-oop zakucavanje, ali je u doskoku nezgodno doskočio i noga je pukla. Izgledalo je zaista stravično, a svi u dvorani, igrači na parketu i navijači na tribinama, u šoku su promatrali agoniju košarkaša Bostona.
 
"Vidio sam puno ozljeda u svojoj karijeri, a i sam sam dosta puta bio ozlijeđen. Međutim, ovo je nešto najgore što sam vidio. Mi smo uz Gordona, nastavit ćemo moliti za njega i biti uz njega cijelo ovo vrijeme", pričao je nakon utakmice vidno šokirani Kyrie Irving.
 
 
Boston je u tim trenucima vodio, a nakon ovog šoka totalno se pogubio, Cavsi su otišli na 18 koševa razlike, no u nastavku susreta Celticsi su se vratili u susret i u završnici čak i poveli. Ali, LeBron je onda uzeo stvari u svoje ruke i Cavsi su slavili 102:99.
 
Još nije poznato koliko će Hayward izbivati s parketa, ali sudeći prema težini ozljede vjerojatno je da će pauza potrajati jako dugo.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.