Vagner Love iz CSKA seli u Flamengo kod prijatelja Adriana

BRAZILSKI napadač Vagner Love igrat će do kraja ove sezone na posudbi u Flamengu, u kojem će se u napadačkom redu pridružiti svom slavnijem sunarodnjaku Adrianu.

Love je igrač pod ugovorom s moskovskim CSKA-om, kojeg je napustio prošlog ljeta, a glasnogovornik moskovskog kluba objasnio je da se njegov odlazak dogodio ''zbog obiteljske situacije koja iziskuje Loveov boravak u Brazilu''. Love je potpisao jednogodišnji ugovor na posudbi s Palmeirasom, klubom u kojem je i započeo karijeru.

Međutim, u četvrtak je ugovor bio raskinut, a već u petak je Love pristupio Flamengu, za koji će, kao igrač na posudbi, igrati do ljeta ove godine. Flamengo prema ugovoru nije dužan platiti nikakvu odštetu CSKA-u, već samo podmiriti Loveova mjesečna primanja.

Inače, njemački mediji pisali su da je Lovea u svoje redove htio dovesti i HSV. Pozitivno se po tom pitanju očitovao i Ivica Olić, koji je prošlog ljeta prešao iz HSV-a u Bayern, a s Loveom je prije dolaska u Hamburg dijelio svlačionicu u CSKA-u.

"Love je u CSKA-u igrao na vrlo visokoj razini, bio je najbolji igrač u Rusiji! Tehnički je vrlo jak, ima brzinu i igru s obje noge. Mislim da bi on bio vrlo dobro rješenje za HSV. Njegovo ponašanje izvan terena? Pa, ne znam, ja sam ga u Moskvi upoznao kao vrlo ugodnog i druželjubivog suigrača, nikada nije kasnio niti radio ikakve probleme. A što je radio u svoje slobodno vrijeme, to je njegova stvar", rekao je Olić.

Ipak, od Loveovog transfera u HSV nije bilo ništa. Brazilac će do kraja sezone ostati u svojoj domovini…

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.