LIGA PRVAKA

Van Basten o nastupu na otvaranju Lige prvaka: Maknite to dalje od nas

Foto: Profimedia

AMERIČKA pjevačica Camilla Cabello otvorila je svojim nastupom ovogodišnje finale Lige prvaka. Korak je to UEFA-e prema amerikanizaciji elitnog klupskog natjecanja, no nije se on baš svidio navijačima. Oni su tijekom nastupa američke pjevačice pjevali pjesme svojih klubova. 

Prigovor je imao i nekadašnji napadač Nizozemske Marco van Basten. "Želimo gledati nogomet, ali prisiljeni smo gledati i slušati nekoga kako pjeva i pleše. UEFA i FIFA zarađuju na tome. Maknite te stvari dalje od nas, želimo samo gledati nogometnu utakmicu", prenosi Van Bastenove riječi portal Sport Bible.

Pjevačica prozvala navijače

Cabello se nakon utakmice također požalila na tretman koji je dobila od navijača Liverpoola i Real Madrida. Osim što ju nisu pozorno slušali, već su pjevali pjesme svojih klubova, njen je nastup kasnio pola sata zbog nereda na ulazu.

"Ponovo sam pogledala svoj nastup i ne mogu vjerovati da su navijači toliko glasno pjevali himne svojih klubova dok sam ja nastupala. Ja i moj tim neumorno smo radili dugo da priredimo show. Vrlo nepristojno, ali kako god. Drago mi je ako se vama svidjelo", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.