MEĐUNARODNI NOGOMET

VAR opet napravio cirkus: Dva penala u sudačkoj nadoknadi, drugi u 99. minuti

Foto: Screenshot

NEVJEROJATNA završnica odigrala se u sudačkoj nadoknadi susreta 14. kola australskog prvenstva između Central Coast Marinersa i Melbourne Victoryja.

Gosti su poveli u 8. minuti, domaćini izjednačili do poluvremena, a Melbourne je autogolom Rowlesa iz 78. minute sve do sudačke nadoknade imao prednost 2:1. Onda je na scenu stupio VAR.

U drugoj minuti sudačke nadoknade sudac je dosudio igranje rukom u napadu domaćeg igrača, ali mu je VAR signalizirao da pregleda snimku. Sudac je prekinuo igru i otišao do monitora na kojem je vidio da je igranje rukom postojalo, ali gostujućeg, a ne domaćeg igrača te je dosudio penal. Simon ga je realizirao u 94. minuti i činilo se da će Central Coast doći do važnog boda u borbi za opstanak.

No, došao je do sva tri u desetoj minuti sudačke nadoknade nakon što je sudac u 99. minuti dosudio još jedan penal. Domaći igrač McGlinchey je pomalo jeftino pao na vrhu peterca u situaciji u kojoj više nije mogao doći do lopte. Sudac je dosudio kazneni udarac i, zanimljivo, ovaj put nije išao pregledavati snimku. Simon je ponovno bio precizan i donio je svojoj momčadi veliku pobjedu.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku golova i najzanimljivijih trenutaka možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.