RUKOMET

Vardar je spašen: Stiže novi vlasnik koji u klub vraća Karačića

Foto: Getty Images

VARDAR, dvostruki rukometni prvak Europe, bio je na putu prema bankrotu i gašenju nakon što je vlasnik Sergej Samsonenko naprasno odlučio prestati ulagati u klub, ali sada je postalo jasno da će se ipak spasiti.

Klub će preuzeti Mihajlo Mihajlovski, čovjek od kojeg je Samsonenko kupio klub prije sedam godina. To znači da će ključni igrači, među kojima je i naš Ivan Čupić, moći ostati u klubu ako postignu dogovor s novim/starim vlasnikom.

Osim toga, najavljena su i pojačanja, a kao glavno ime spominje se hrvatski reprezentativac Igor Karačić koji je već igrao u Vardaru i bio prvak Europe s makedonskom momčadi.

Već je s Vardarom osvojio sve što se moglo

U njegovom Kielceu  je najavljeno rezanje plaća zbog ekonomskih posljedica pandemije koronavirusa pa se očekuje da će netko od trojice najboljih igrača momčadi (Karačić, Dušebajev, Wolff) otići kako bi se popunio budžet. 

Karačić je u Vardaru bio sedam godina i osvojio sve što se moglo osvojiti pa bi Vardar priliku za povratak na vrh rukometne Europe mogao pokušati iskoristiti s već oprobanim imenima. 

Pregovori s Karačićem navodno su napredovali te se u dogledno vrijeme očekuje i objava tog dogovora kojim bi Kielce popunio blagajnu, a Vardar natrag dobio čovjeka s kojim je osvajao titule. 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.