Sukob na klupi Turske na Maksimiru: Najveći turski talent žestoko se posvađao s Terimom

Foto: Hina

EMRE MOR najveći je turski nogometni dragulj, ali njegov početak u dresu reprezentacije nije bajan.

Nakon ispadanja s Europskog prvenstva izbornik Fatih Terim precrtao je Ardu Turana i ključeve momčadi dao u ruke 19-godišnjeg veznjaka Borussije Dortmund.

Međutim, već uoči prijateljske utakmice protiv Rusije Mor je razljutio navijače jer je tijekom himne žvakao žvaku. Dobio je toliko uvreda da se javno morao ispričati.

"Od silnog uzbuđenja sam zaboravio izvaditi žvaku tijekom himne. Zašto sam je žvakao? Jer sam bio jako uzbuđen. Ispričavam se koje sam povrijedio i mogu obećati da ću se uvijek maksimalno boriti u nacionalnom dresu. Ovo je važna lekcija za mene."

Međutim, lekciju kao da nije naučio. Već na sljedećoj utakmici protiv Hrvatske u Zagrebu (1:1), mlada zvijezda se sukobila s izbornikom.

Terim ga je zamijenio pet minuta prije kraja, a zatim je Mor prvo ljutito prolio bočicu vode, a zatim sjeo na tartan stazu umjesto na klupu pored suigrača. Žestoka razmjena riječi između Mora i Terima trajala je gotovo minutu.

"Mor je naš nestašan dečko. Pričali smo o tome kako je jednu loptu pogrešno dodao, a u svlačionici smo o svemu dalje razgovarali. Neće biti problema s Morom", tvrdi turski izbornik...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.