Velike promjene u Manchester Unitedu. Evo tko sve napušta klub

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED bit će aktivan u ljetnom prijelaznom roku. I dok još uvijek nije sa sigurnošću poznato koja će imena privući, mediji su sigurni da znaju tko će morati napustiti svlačionicu kluba s Old Trafforda. Stručnjak za transfere Fabrizio Romano ističe šestoricu.

Harry Maguire, kapetan kluba i najskuplji branič u povijesti te zbog pogrešaka omraženi igrač mnogih Unitedovih navijača, istaknuto je ime na tom popisu. United ga je 2019. doveo iz Leicester Cityja za 87 milijuna eura, ima ugovor do ljeta 2025., a Transfermarkt ga procjenjuje na 25 milijuna eura. Međutim, trener Erik ten Hag na njega baš i ne računa, što se vidjelo u upravo završenoj sezoni. Romano tvrdi da su za rastanak voljne obje strane.

Otići bi trebao i Wout Weghorst, napadač doveden na posudbu nakon odlaska Cristiana Ronalda. Interes pokazuju Everton i neki španjolski klubovi. Donny van de Beek ne može do minutaže i želi otići, dok bi Dean Henderson trebao ostati u Nottingham Forestu, u kojem je na posudbi. Eric Bailly i Alex Telles spadaju među one na čijim povratcima s posudbi Ten Hag ne računa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.