Transferi

Veliki majstor i zločesti dečko još uvijek nema klub

Foto: Guliver Image/Getty Images

HATEM BEN ARFA trebao je imati puno veću karijeru od one koju je dosad ostvario. Zločesti dečko francuskog nogometa bez kluba je nakon neuspješne avanturu u PSG-u i odlaska iz Rennesa. 

"Bilo je nekih poziva, ali ništa mi nije zanimljivo", rekao je 32-godišnji veznjak koji je prošle sezone za Rennes zabio devet golova u 41 nastupu. 

U PSG-u je od travnja 2017. godine bio u drugom planu zbog šale sa šeikom Al Thanijem o tome koliko je teško doći do predsjednika kluba Al Khelaifija. Čelnika PSG-a šalom, koju France Football precizno ne otkriva, toliko je naljutio da je ovaj odlučio kako Ben Arfa više nikad neće zaigrati za pariški klub. Navodno se rugao i tadašnjem Unaiju Emeryju kojeg je imitirao kako loše govori francuski jezik. Njegove šale svidjele su se suigračima, ali ne i treneru.

"Boli me kada vidim što mu rade u Parizu. Pa on je talentiran koliko i Messi", rekao je tada Karim Benzema o Hatemu Ben Arfi s kojim je bio kadetski prvak Europe 2004. godine. 

Sada talijanski Tuttosport javlja da bi Ben Arfa mogao pojačati Fiorentinu koja je ovog ljeta okupila zanimljivu momčad oko Kevina-Princea Boatenga i Francka Riberyja. 

Ben Arfa je u karijeri igrao za Lyon, Marseille, Newcastle, Rennes, Nicu, PSG i Hull. Za Francusku je odigrao 15 utakmica i postigao dva pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.