VELIKO POJAČANJE SRBIJE Igrao za Hrvatsku, a na rukometnom Euru nastupit će protiv nje

Foto: Getty Images / Guliver Image

BLIŽI se Europsko rukometno prvenstvo u Hrvatskoj, koje će se igrati od 12. do 28. siječnja 2018. godine. Momčad Line Červara igrat će u skupini A protiv Srbije, Švedske i Islanda. Hrvatska će nastup otvoriti 12. siječnja u Splitu protiv Srbije.

Zanimljivo, ekipa Jovice Cvetkovića uoči tog je derbija dobila veliko pojačanje. Stefan Vujić igrat će za Orlove protiv Hrvatske, za koju je nastupao u mlađim selekcijama. Odlični 25-godišnji organizator igre, koji igra i u obrani i u napadu, rođen je u Rijeci, a član je rumunjske Steaue. 

Embed from Getty Images

"Kandidat za Europsko prvenstvo bit će i Vujić, koji bi mogao biti organizator igre i imati rolu srednjeg vanjskog igrača. U pitanju je iskusan igrač, a nastupao je ranije za Hrvatsku, u kojoj je i rođen. Roditelji su mu Srbi i ima srpsko državljanstvo. Veliki je borac, ratnik, realizator i dobar u oba pravca. Oduvijek sam volio takve igrače", poručio je izbornik Srbije. 
 
Vujić je igrao za Poreč, Nantes i PPD Zagreb, a 2015. godine u dresu je hrvatskog prvaka zabio najljepši gol Lige prvaka. Bio je to susret protiv Wisle Plock, a Vujić je u skoku majstorski uspio matirati vratara poljske momčadi. 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.