Veliko slavlje Hrvata usred Beograda. U istom danu pali su Partizan i Zvezda

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

SJAJAN dan za hrvatsku danas u Beogradu. Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja svladali su u Beogradu Crvenu zvezdu 14:13 (3:4, 4:2, 4:4, 3:3) u dvoboju regionalne Premier lige za poredak od prvog do petog mjesta. Prvi strijelac Juga AO je bio Rino Burić s četiri pogotka, dok je Maro Joković postigao tri. Po dva pogotka su dali Franko Lazić i Marko Žuvela. Najbolji strijelac u beogradskom sastavu bio je Draško Gogov s tri gola.

Jug AO je time ostvario četvrtu pobjedu u pet nastupa Premier lige te ima samo jedan poraz. Nalazi se na prvom mjestu s 11 bodova, dok je drugi splitski Jadran koji ima osam bodova nakon četiri susreta. U nastavku tjedna Jug AO će još odigrati susret protiv Novog Beograda u petak, dok su ispred Jadrana dvije utakmice, u četvrtak protiv Novog Beograda, a u petak protiv Crvene zvezde.

Znatno uvjerljiviju pobjedu upisala je Mladost koja je pregazila Partizan 14:7 (4:4, 2:0, 5:0, 3:3). Ne samo da su uvjerljivo slavili, potpuno su izdominirali Partizan koji je u jednom periodu utakmice čak 17 i pol minuta (od kraja prve pa do početka zadnje četvrtine) bio bez postignutog pogotka. Zagrepčani će u četvrtak igrati protiv momčadi Šapca.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.