Veznjak Istre: Mišić je najbolji igrač HNL-a

Foto: NK Istra 1961

ISTRA u subotu na stadionu Aldo Drosina dočekuje Dinamo u drugom kolu SuperSport HNL-a. Utakmicu su na konferenciji za medije najavili Istrin trener Mislav Karoglan i veznjak Oleksandr Petrusenko.

Karoglan: Očekujem Dinamo u najjačem sastavu

"Prva domaća utakmica ove sezone kojoj se radujemo, s nestrpljenjem očekujemo ovaj izazov. Dobro smo trenirali, imamo dobru atmosferu i ja vjerujem da ćemo se predstaviti u dobrom svjetlu na prvoj domaćoj utakmici. Dinamo očekujem u najjačem sastavu, vidim da su u respektabilnoj formi i ne vjerujem da oni imaju što kalkulirati, radi se o 'must win' utakmici za njih", rekao je Karoglan pa dodao:

"Mislim da mi imamo dobru momčad, sad smo ekipirali i zadnju liniju. Ono što mi je bitno jest da u subotu znamo kroz sve faze igrati, da imamo jasan cilj - i imat ćemo ga - i da budemo spremni."

Petrusenko: Mišić je najbolji igrač lige

"Dinamo je najbolja momčad u hrvatskoj ligi, tako da će ovo za nas biti sigurno zahtjevna utakmica. No, ta činjenica neće staviti pritisak na nas, mi ćemo igrati svoju igru i dati sve od sebe. Kao ekipa, uživamo u treninzima i dobro treniramo, mislim da smo na pravom putu", rekao je Petrusenko pa odgovorio na pitanje tko je po njemu najopasniji igrač Dinama:

"Za mene je Josip Mišić najbolji igrač u ligi, puno puta sam proučavao videozapise kako on igra. On mi je najopasniji. Vidjet ćemo tko će igrati uz njega, Ljubičić ili Bulat. Utakmice protiv Dinama su uvijek teške, ali i dobre, volim takav tip utakmica. Uvijek dođe puno navijača i užitak je igrati."