VIDEO Aguero u prijenosu uživo imao problema sa srcem: "Što se događa, čovječe?"

Foto: Screenshot

SERGIO AGUERO je u mirovini od kraja 2021. godine nakon što je na utakmici Barcelone i Alavesa morao izaći iz igre zbog bolova u prsima. Pregledom mu je utvrđeno da ima srčanu aritmiju i da se mora odmarati tri mjeseca, a daljnji pregledi pokazali su da Argentinac ima ozbiljnu srčanu manu zbog koje mora završiti karijeru.

Od tad je Aguero dosta aktivan na društvenim mrežama i redoviti je streamer na servisu Twitch, na kojemu je nedavno streamao s najpopularnijim španjolskim streamerom Ibaijem Llanosom. Njih dvojica opušteno su razgovarali, ali je Aguero u jednom trenutku zastao i uhvatio se za prsa.

Prijatelj mu se uplašio

"Jesi dobro?" upitao ga je Llanos. Aguero je šutio neko vrijeme i onda rekao: "Mislim... Mislim da sam imao napadaj aritmije." Llanos ga je potom upitao moraju li ići u bolnicu, na što je Aguero rekao da nema potrebe.

"Imam ugrađen čip koji mi na mobitel javlja problem, a odmah i mojem liječniku ako je napadaj jači. Sve je u redu", dodao je Aguero, kojemu je nakon završetka karijere ugrađen i pacemaker kako bi mogao normalno živjeti.

Sergio Aguero je u karijeri najveći trag ostavio u Manchester Cityju u koji je došao iz Atletico Madrida 2011. godine za 40 milijuna eura. U 390 utakmica za City je zabio 260 golova uz 73 asistencije te je osvojio pet naslova prvaka, a za Barcelonu je u pet nastupa upisao jedan gol prije nego što se umirovio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.