UFC

VIDEO Bivši UFC-ov prvak usred emisije uživo izvadio umjetno oko

Screenshot: Twitter

TIJEKOM nove epizode svog podcasta bivši UFC-ov prvak Michael Bisping otkrio je kako je nastupao s teškom ozljedom oka, točnije, kako je uspijevao dobiti dozvolu komisije za borbu. Čak je u eteru izvadio umjetno oko i time šokirao sve gledatelje.

Bisping je danas umirovljeni član UFC-ove Kuće slavnih i voditelj podcasta "Believe You Me", a poznat je po tome što na većini javnih događanja nosi sunčane naočale. 

Razlog tome je činjenica da je 2013. godine u borbi protiv Vitora Belforta zaradio ozljedu rožnice nakon koje je obolio od strabizma. Riječ je o očnoj bolesti koja uzrokuje stanje u kojem oči nisu pravilno uperene prema objektu gledanja.

Zbog toga stanja mu nije bilo lako dobiti dozvolu za nastup u borbi, no Bisping je to ipak uspio. Čak je ispričao kako je varao komisiju.

"Nošenje sunčanih naočala u zatvorenom prostoru inače smatram preseravanjem. No, ja pokušavam ljude odvratiti od gledanja u moje oko. Nosio sam naočale da bih se sakrio od komisije. Nego, pogledajte ovo ljudi!" rekao je Bisping i izvadio umjetno oko usred emisije. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.