VIDEO Brozović zabio za Al Nassr, Ronaldo burno proslavio njegov gol

Foto: Profimedia

AL NASSR je u 18. kolu saudijskog prvenstva pobijedio Al Ettifaq 3:1 i nastavio lov na vodeći Al Hilal. Domaćine je u vodstvo doveo Alex Telles u 43. minuti, a goste je u 59. minuti slomio Marcelo Brozović. Njemu je Cristiano Ronaldo glavom spustio loptu, a hrvatski reprezentativac se odlično snašao te iz poluvoleja pogodio sami kut za 2:0.

Cristiano Ronaldo burno je proslavio Brozovićev gol što nije prečesto slučaj. Izgrlio je Brozovića i onda se okrenuo prema publici te podignuo visoko šaku vidno sretan što je Al Nassr osigurao nova tri boda. Portugalac je u 73. minuti iz penala riješio pitanje pobjednika. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BROZOVIĆEV GOL

Brozoviću je ovo drugi gol za Al Nassr u koji je ljetos stigao iz Intera za 18 milijuna eura. Kod oba gola asistent mu je bio baš Cristiano Ronaldo, kojemu je ovo 21. gol u 23 utakmice za Al Nassr. Asistencija Brozoviću za 2:0 bila je Portugalcu 11. u ovoj sezoni.

Poraz Al Ettifaqa ublažio je Al Kuwaykibi pet minuta prije kraja. Al Nassr je ovom pobjedom došao na 40 bodova te, uz utakmicu manje, za vodećim Al Hilalom zaostaje velikih deset bodova. Do kraja prvenstva ostalo je još 16 kola.