EUROPA LIGA

VIDEO Cristiano Ronaldo promašio je ovo protiv Ciprana

Screenshot: Twitter

MANCHESTER UNITED upisao je drugu pobjedu ove sezone u Europa ligi. U trećem kolu razigravanja po skupinama na gostovanju na Cipru je pobijedio Omoniju 3:2. Mogla je pobjeda Manchester Uniteda biti i veća da je Cristiano Ronaldo iskoristio šansu u 78. minuti. Rashford mu je idealno vratio loptu, no Portugalac je s pet metara pogodio stativu.

VIDEO: Arena Sport

Utakmica nije počela dobro za Manchester. Nakon niza propuštenih šansi Ciprani su stigli u vodstvo u 34. minuti. Karim Ansarifard zabio je u 34. minuti iz kontre nakon velike pogreške Malacije. Bočni igrač Uniteda na centru se poigravao loptom, napravio dodir previše te ju je izgubio. U nekoliko su se poteza igrači Omonije našli pred golom, a Ansarifard je zabio iz blizine. Pogodak nije proslavio.

Preokret u drugom dijelu

U nastavku je United preokrenuo. Najprije je Marcus Rashford pogodio u 53. minuti nakon duela s Janom Lecjaksom, nekadašnjim igračem Dinama. Rashford je ušao u igru na poluvremenu. Drugi gol je za Manchester zabio Martial u 63. minuti, a asistirao mu je Rashford.

Martial je također ušao s klupe, samo dvije minute prije nego što je zabio gol. Pobjedu je u 84. minuti potvrdio Rashford svojim drugim pogotkom. Omonia je dvije minute kasnije smanjila prednost Uniteda, a počasni pogodak zabio je Papagiotou.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.