Video dana: Remek djelo igračine koji Goluži nije bio potreban

Foto: Screenshot YouTube

PROŠLOG tjedna je jedan od glavnih favorita za osvajanje rukometne Lige prvaka mađarski Veszprem u sklopu SEHA lige gostovao u Našicama kod Nexe-a i pobijedio je uvjerljivo s 35:21, a jedan od najboljih igrača u redovima gostiju bio je Renato Sulić.
 
Premda se bliži 36. godini, Sulić je i dalje jedan od najboljih pivota u Europi, a klasu je pokazao i u Slavoniji gdje je zabio pet pogodaka iz šest pokušaja.
 
Ipak, potez utakmice, kao i cijelog kola bio je njegov pogodaka ''šraubom'' u same rašlje vratara Nexe-a Lelića.
 

Podsjećamo, iako je godinama u samom vrhu najboljih kružnih napadača na svijetu, Sulić je zbog tvrdoglavosti bivšeg izbornika Slavka Goluže bio  godinama ''persona non grata'' u reprezentaciji. Goluža je osobni animozitet prema Suliću stavio ispred interesa reprezentacije, a posljedica te odluke debakl je na Svjetskom prvenstvu u Kataru.
 
Igor Vori u posljednje vrijeme igra sve lošije, dok su Marino Marić, Željko Musa i Ilija Brozović dobri igrači, no miljama su daleko od klase jednog Sulića.
 
Šteta, jer unatoč činjenici da Goluža više nije na kormilu reprezentacije, Sulić je više puta u posljednje vrijeme rekao da se ne namjerava vratiti u nacionalnu momčad.

 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.