NBA

VIDEO Frustrirani LeBron svom snagom bacio loptu u suparnika koji je ležao na parketu

Screenshot YouTube

KOŠARKAŠI Los Angeles Lakersa priuštili su još jedno razočaranje svojim navijačima nakon što su u utakmici protiv Toronto Raptorsa poraženi 114:103. Raptorsi su u utakmicu krenuli s 21:2, ubrzo poveli i 30:6, a Lakersima dopustili samo 12 poena u prvoj četvrtini.

LeBron James je s 30 poena i devet skokova bio daleko najbolji u poraženoj momčadi, no djelovao je frustrirano zbog nemoći sebe i suigrača na koje je tijekom utakmice psovao i ljutio se zbog njihovih poteza. Ipak, njegov potez je taj koji mnogi izdvajaju kad opisuju nemoć sedamnaesterostrukih prvaka NBA lige. Torontov rookie Scottie Barnes ubacio je 21 poen na utakmici, od čega 15, dakle tri više od kompletnih Lakersa, u prvoj četvrtini i dosta je ljutio Jamesa kroz utakmicu.

Barnes: Pokušao sam se zaštititi

Našao se na krivom mjestu u krivo vrijeme i kad je vođa Lakersa bio u skoku za loptom koja je išla izvan terena. James ju je uhvatio, a potom svom snagom bacio prema Barnesu koji je ležao na parketu, vjerojatno se nadajući da će se ona odbiti od njega i otići izvan granica igrališta.

VIDEO: Arena Sport

Kako je to izgledalo iz perspektive pogođenog čovjeka, otkrio je Barnes nakon utakmice: "Vidio sam ga kako puni i samo pomislio: O, čovječe. Zato sam se samo pokušao zaštititi da me ne bi udarilo u lice. Puno snage je uložio u tu loptu, povukao je ruke prema leđima i bacio je. Samo sam pomislio: Prokletstvo."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.