VIDEO Hamilton plakao kad je ušao u cilj, grlio se s ocem

Screenshot: Sportklub

BRITANSKI vozač Formule 1 Lewis Hamilton pobijedio je na Velikoj nagradi Velike Britanije na stazi Silverstone. Bila je to prva pobjeda Mercedesovog vozača od prosinca 2021. godine. Na drugom mjestu završio je Max Verstappen, vozač Red Bulla, a na trećem Lando Norris u McLarenu. Hamilton je srušio rekord Michaela Schumachera po broju pobjeda na jednoj stazi. Britancu je ovo bila deveta na domaćem Silverstoneu. Nakon pobjede se rasplakao i grlio sa svojim ocem. Video pogledajte OVDJE.

"Ne mogu prestati plakati. Bilo je dana od 2021. do danas kad sam mislio da više nisam dovoljno dobar i kad nisam vjerovao. No, svakog dana sam naporno radio i trudio se da ponovno budem na ovome mjestu. Ovo mi je zadnja utrka ovdje s Mercedesom i želim zahvaliti svima u momčadi na nevjerojatnoj podršci svih ovih godina.

Hvala i vama, navijačima. Vidio sam vas u svakom zavoju, tjerali ste me naprijed i vaša podrška mi puno znači", rekao je 39-godišnji sedmerostruki svjetski prvak Hamilton, koji će sljedeće sezone voziti za Ferrari.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.