VIDEO Hoffenheim slavio u spektakularnoj utakmici. Kramarić asistent

Foto: Profimedia

HOFFENHEIM je u sklopu 30. kola njemačke Bundeslige ugostio Borussiju Monchengladbach i u dramatičnoj utakmici slavio s 4:3 golom u sudačkoj nadoknadi. Obje momčadi se nalaze u sredini tablice, a domaćini se imaju pravo nadati da bi do kraja mogli uhvatiti mjesto u Europi iduće sezone. Za to je potrebno da Bayer u finalu kupa svlada Kaiserslautern te da Njemačka do kraja sezone zadrži mjesto na tablici sezonskog koeficijenta zemalja koje im garantira petog predstavnika u Ligi prvaka sljedeće sezone.

U tom slučaju bi osam njemačkih momčadi sudjelovalo u europskim natjecanjima, a Hoffenheim trenutno zauzima baš to mjesto te ima isti broj bodova kao Augsburg i Freiburg. Domaćini su u vodstvo stigli u 36. minuti pogotkom nizozemskog napadača Wouta Wenghorsta, a asistirao mu je Andrej Kramarić nakon pogreške obrane gostiju. Kramarić je tako drugu utakmicu Bundeslige u nizu upisao asistenciju što mu nije uspjelo od travnja 2022. godine. Do kraja poluvremena gosti su stigli do izjednačenja golom Robina Hacka u 39. minuti.

Spektakl u drugom poluvremenu

U nastavku smo vidjeli čak pet pogodaka. Prvo su domaćini stigli u vodstvo u 58. minuti nakon pogotka Grischa Promela, a samo osam minuta kasnije Ozan Kabak zabija za povećanje prednosti na 3:1. Činilo se da će Hoffenheim lako doći do pobjede, ali sjajni Hack zabija prvo u 78. te potom u 89. minuti te tako kompletira hat-trick i donosi izjednačenje svojoj momčadi. Ipak, domaćini dolaze do važne pobjede u 91. minuti utakmice kada Anton Stach zabija svoj prvi gol sezone za veliko slavlje.

NOVU ASISTENCIJU KRAMARIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.