Video iz poljudskog tabora: "Nakon Shelbournea pušemo i na hladno!"

PREDSJEDNIK Hajduka Mate Peroš bio je zadovoljan ždrijebom, iako ističe da trena biti oprezan pa i puhati na hladno s obzirom na debakle posljednjih godina od Shelbournea ili Debrecena.

"Zadovoljan sam ždrijebom, ali opreza nikad dosta. Prošlih sezona smo se dosta puta opekli, odmah se sjetim Shelbournea, pa pušem i na hladno. Vjerujem u naš stručni stožer, u igrače i nadam se prolazu u prvo kolo. Kada prođemo onda ćemo se veseliti", rekao je za klupske stranice predsjednik Hajduka Mate Peroš.

Sličnog je razmišljanja i iskusni sportski direktor Iko Buljan, koji je istaknuo da danas svi igraju nogomet i treba biti vrlo oprezan.

"Nemojte ovo naše kratkotrajno veselje shvatiti kao siguran prolaz. Ponoviti ću onu staru: Da svi znaju igrati nogomet i da nema lakih protivnika, ali prođe li Zilina ili Dacia slična je stvar. Oprezni smo, a sigurno da je prednost što drugu utakmicu igramo na Poljudu", dodao je Buljan.

Trener Hajduka Ante Miše bio je malo otvorenija srca, shvatio je da je dobio zaista najlakšeg mogućeg protivnika.

"Od svih protivnika koje smo mogli dobit ovaj nam je najlakši. Nije najatraktivniji ali je taman po mjeri za ovaj trenutak. Optimist sam. Ne želim ništa prejudicirati, ali mislim da ćemo igrati protiv Žiline", istaknuo je Miše.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.