VIDEO Kovač se sukobio s Tuchelom

Foto: Profimedia

BAYERN je u 16. kolu Bundeslige na gostovanju pobijedio Wolfsburg Nike Kovača 2:1. Bila je to vrlo žustra utakmica, u kojoj se u jednom trenutku nervoza prelila i na klupe pa je došlo do verbalnog sukoba između Kovača i Bayernovog trenera Thomasa Tuchela.

Kovač je u 63. minuti negodovao na odluke suca Sasche Stegemanna, koji prvo jedan kontakt u šesnaestercu Bayerna nije okarakterizirao kao jedanaesterac za Wolfsburg, da bi nakon toga svirao prekršaj za bavarsku momčad u blizini Kovačeve klupe. Tuchel je zatim nešto dobacio Kovaču, koji je potom prišao strategu Bayerna i žustro raspravljao s njim. Naposljetku je hrvatski trener odmahnuo rukom i vratio se na svoju klupu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO SUKOBA.

Kovač na presici nije komentirao taj incident, a o samoj utakmici rekao je: "Željeli smo staviti naše protivnike pod pritisak visokim presingom, ali u prvom poluvremenu nismo igrali čvrsto na loptu. Teško je igrati protiv Bayerna ako im se fizički ne suprotstavite jer njihovi igrači jednostavno imaju previše kvalitete. Dobro smo igrali u drugom poluvremenu, ali, nažalost, nismo bili nagrađeni."

Pročitajte više