VIDEO Lokva krvi na NBA parketu. Suigrač Ivice Zupca gadno je nastradao

Foto: Profimedia

UTAKMICU između LA Clippersa i Detroit Pistonsa, koju je momčadi Ivice Zupca dobila 112:106 uz šest poena hrvatskog centra, obilježila je i vrlo ružna ozljeda njegova suigrača Normana Powella, koji je ostao ležati na parketu u lokvi krvi, prije nego što su mu pomogli da ustane i odveli ga u svlačionicu.

Powell je nastradao u zadnjoj četvrtini kad ga je u skoku centar Pistonsa Jalen Duren nehotično udario laktom u glavu. Košarkaš Clippersa od siline udarca pao je na pod i ostao ležati, a kad je pomaknuo glavu, vidjela se poprilična lokva krvi, koja mu je prekrila i podlakticu dok je bio naslonjen u nju.

VIDEO: Arena Sport

Pomogli su mu da polagano ustane i pridržavali ga dok je s ručnikom na glavi polako koračao prema svlačionici. Izvjesno je da je Powell zaradio potres mozga, odmah je morao na šivanje, ali novinarima je poručio da je dobro i da je čvrst.

Powell ove sezone u Clippersima prosječno postiže 13.6 poena i pogađa čak 44.5% šuteva za tricu te je njihov ključni igrač s klupe. Clippersi su trenutačno drugi na Zapadu s omjerom 35-16.