VIDEO Mladi talent Cibone "slomio gležnjeve" centru Zvezde u stilu NBA kolega

Foto: Screenshot (Twitter)

CIBONA je izgubila u prvom kolu ABA lige na gostovanju kod favorizirane Crvene zvezde 78:68, ali nije se uopće osramotila kako je većina predviđala prije puta u Beograd.

Štoviše, pružila je jako dobar otpor i držala se u egalu do posljednje tri minute utakmice. Pogotovo je to impresivno kada uzmemo u obzir da su Vukovi igrali s jednim pravim centrom u ekipi pa su Faye i Ojo, visoki gorostasi u dresu Zvezde, donijeli prevagu pod koševima.

Ipak, Ojo je na kraju prve četvrtine doživio trenutak koji bi želio brzo zaboraviti. Karlo Uljarević, 19-godišnjak u dresu Cibone, igrao je jedan na jedan protiv Oja u zadnjem napadu i sjajnim driblingom zamalo natjerao 216 visokog Nigerijca na pad. 

Nažalost, nakon toga nije uspio pogoditi otvoreni šut, što bi cijelu akciju učinilo još boljom, ali unatoč tome, Uljarevićev "ankle breaker" će sigurno biti jedan od poteza kola jer ovakve akcije puno češće viđamo u NBA ligi nego u Europi. 

Podsjetimo, ovog ljeta Uljarević je bio jedan od najboljih igrača do 20 godina hrvatske reprezentacije koja je osvojila srebro na Europskom prvenstvu.

Pogledajte video:

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.