Video - Neviđeni primitivizam na nogometnim terenima: Ispraznio nozdrve na protivniku

HECTOR Reynoso, 28-godišnji centralni branič meksičkog Chivasa iz Guadalajare postavio je nove standarde skandaloznog i nesportskog ponašanja u svijetu sporta. Nakon što je dva puta pljunuo protivničkog igrača, sve je začinio i pražnjenjem nozdrva po glavi i frizuri mokrog rivala.

U utakmici 6. kola skupine 6 Copa Libertadoresa dotični je neotesanac zajedno sa svojom momčadi gostovao kod čilenaskog Evertona. Utakmica je završila 1:1 nakon što je Riveros u 47. minuti poništio prednost gostujuće momčadi koju je već u petoj minuti u vodstvo doveo Hernandez.

Ipak, cijeli će susret ostati zapamćen po završnim minutama kada je sudac utakmice podijelio dva crvena kartona, no niti jedan od njih bezobrazniku iz redova gostujuće momčadi koji je dva puta pljunuo u lice Sebastiana Penca, a potom i ispuhao obje nosnice na njega.

Iako je imao Reynoso iz 60. minute već jedan žuti karton sudac utakmice propustio mu je pokazati put u svlačionicu, vjerojatno ne vidjevši što se dogodilo. Oku kamere dotični neotesanac ipak nije pobjegao...

Totalsport
Foto: Screenshot

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.