VIDEO Novi Repešin legendarni time out: "Dis is not prajvet parti, j*bo vas"

Screenshot

TIME OUTOVI Jasmina Repeše nenadmašiv su hit među košarkaškim sladokuscima. Bivši hrvatski izbornik, danas trener podgoričke Budućnosti, morao je protiv Zadra spašavati utakmicu svojim dvojezičnim taktičkim uputama.

I iz toga je proizašla snimka koja je već hit na internetu. Repeša je svojim igračima prezentirao svoj klasični set košarkaških postulata: agresivnost, bonus i fri trou lajn.

TIME OUT POGLEDAJTE OVDJE

Zadar se odlično držao do dvije i pol minute prije kraja susreta i rezultata 70:69 za Budućnost. Nažalost, domaćin je u preostalom periodu zabio pet poena, a Zadar niti jedan, na koncu izgubivši 69:75.

Domaćine su predvodili Earl Clark s 18 poena, Goga Bitadze s 15 te Edwin Jackson s 10, dok su kod Zadra najefikasniji bili Luka Žorić s 22 poena i četiri skoka te Luka Božić s 11 poena.

Budućnost je ovom pobjedom skočila na drugo mjesto s 34 boda, koliko ima i Cedevita na trećoj poziciji, a u vodstvu je Crvena zvezda s 39 bodova.

Zadar je osmi s 27 bodova, bod manje od Olimpije i Krke na začelju. Treći hrvatski predstavnik Cibona drži sedmo mjesto s 28 bodova.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.