VIDEO Olma su okružila tri igrača Bayerna. Uslijedio je potez za gol Leipziga

Screenshot: Sportklub

BAYERN je pobijedio RB Leipzig 2:1 na Allianz Areni u 23. kolu Bundeslige. Minhenski sastav tako je, barem teoretski, ostao u utrci za naslov prvaka. Ovim rezultatom je Bayer Leverkusen, koji je jučer s 2:1 slavio protiv Mainza, ostao na vrhu s velikih osam bodova prednosti.

Bayern je poveo pogotkom Harryja Kanea u 56. minuti, a gosti su izjednačili u 70., kada je na asistenciju Danija Olma poentirao Benjamin Šeško. Olmo, španjolski reprezentativac i bivši igrač Dinama, primio je loptu na rubu kaznenog prostora.

Bio je okružen trojicom suparničkih igrača, ali je unatoč tome uspio proslijediti loptu do Šeška, koji je uz odbijanac zabio za 1:1. Međutim, Kane je drugim golom u 91. minuti donio pobjedu domaćem sastavu. Olmovu asistenciju, kao i sve pogotke, pogledajte ovdje.

Olmo je ove sezone propustio 18 utakmica

Olmu je ovo bio 15. nastup ove sezone. Prema podacima Transfermarkta, zbog ozljeda je propustio 18 utakmica. Postigao je šest i asistirao za četiri pogotka Leipziga, koji se nalazi na petome mjestu Bundeslige s 40 bodova.